Բաղադրամասեր՝
12 հատ նրբերշիկ
250 մլ կաթ
1 հատ ձու
1 հատ դեղնուց
50 գրամ սերուցքային կարագ
1 ճաշի գդալ շաքարավազ
Աղ
500 գրամ ալյուր
11 գրամ դրոժ
Պատրաստման եղանակ՝
100 մլ տաք կաթին ավելացնել դրոժը, 1 թեյի գդալ շաքարավազը։ Թողնել 10 րոպե, այն կբարձրանա։
Ձուն միախառնել մնացած շաքարավազի ու աղի հետ։
Ավելացնել կաթի մնացած մասը, կարագը։
Ավելացնել ալյուրը ու միախառնել երկու զանգվածքները։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ