Այս հին չինական ըմպելիքը պատրաստելու համար ձեզանից կպահանջվի բրինձ և ջուր:
Պատրաստման եղանակը՝
Եթե կարծում եք, թե խոսքն այն ջրի մասին է, որով լվանում եք բրինձը, սխալվում եք:
Այս ջուրը խմելի է և առողջարար, բայց այն անգամ մոտ չէ իրական բրնձի ջրին, որի մասին խոսելու ենք:
Իսկական սննդարար ջուրն այն է, որի մեջ եփում ենք բրինձը:
Բրնձի ջուրը պատրաստելու համար պետք է սովորականից շատ ջուր լցնել բրնձի վրա և եփել:
Կարող եք բրնձի ջուրը խմել կամ օգտագործել մազերը կամ դեմքը լվանալու համար:
Այս ջուրը խմելի է թե՛ տաք, թե՛ սառը վիճակում:
Կապ չունի, թե ինչպես եք օգտագործում, սննդարար ազդեցությունը կզգաք Ձեր մաշկի վրա:
1. Կարգավորում է մարմնի ջերմաստիճանը
2. Կանխարգելում է գաստրոէնտերիտը
3. Կանխարգելում և բուժում է փորկապությունը
4. Կանխարգելում է քաղցկեղը
5. Էներգիա է հաղորդում
Կոսմետիկ հատկանիշներ