Եթե ցանկանում եք կարգավորել օրգանիզմի pH բալանսը, ապա խորհուրդ ենք տալիս կիտրոնով և արքայախնձորով սմուզի, որը կօգնի ձեզ այս հարցում:
Մի շարք ուտելիքներ, որոնք ժամանակակից կյանքի անբաժան մասն են դարձել, օրգանիզմը թթվային են պահում: Բակտերիաները, վիրուսներն ու այլ պաթոգեն օրգանիզմները պարզապես «վայելում» են այդ թթվային միջավայրը, ահա թե ինչու են շատացել տարատեսակ հիվանդությունները:
Զարմանալի է, բայց ցիտրուսային որոշ մթերքներ, օրինակ՝ կիտրոնը, արքայախնձորը, նուռը, ելակն ու լոլիկը, ալկալիացնում են օրգանիզմը: Այս մրգերը պարունակում են տարատեսակ հանքանյութեր, բարձրացնում են մարմնի pH-ը՝ ալկալիացնելով այն:
Այդ իսկ պատճառով այս սմուզին կկանխարգելի մի շարք հիվանդությունների առաջացումը: Այս հյութի շնորհիվ օրգանիզմից դուրս կբերեք վնասակար բակտերիաները, վիրուսները:
Բաղադրություն
Բոլոր բաղադրիչները լցրեք բլենդերի մեջ և հարեք, որպեսզի համասեռ զանգված ստանաք: Վայելեք համեղ և օգտակար սմուզին:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը
Ծանուցում. Սիրելի ընթերցող, մի մոռացիր, որ յուրաքանչյուր օրգանիզմ յուրովի կարող արձագանքել այս կամ այն դեղամիջոցին: Ինչը օգտակար է մեկին, կարող է հակացուցված լինել մյուսին: Այդ պատճառով մինչ դրանք գործածելը, ճիշտ կլինի խորհրդակցել բժշկի հետ:
Աղբյուրը ՝ https://168.am/2016/06/27/654871.html