loading...

Ջուրը, սոդան, քացախը կարող են իսկական հրաշքներ գործել



Դիտումներ ` 3769
Ջուրը, սոդան, քացախը կարող են իսկական հրաշքներ գործել

Ինչպես հայտնի է, քացախը նպաստում է օրգանիզմից ավելորդ հեղուկի հեռացմանը եւ ճարպերի քայքայմանը, չէ՞ որ հիանալի միզամուղ է եւ արագացնում է նյութափոխանակության ամբողջ գործընթացը:

Քացախը եւ սոդան վաղուց հայտնի բաղադրամասեր են, դրանք ավանդաբար օգտագործվում են տարբեր նպատակների համար, շատ արդյունավետ են, միեւնույն ժամանակ թանկ չեն եւ ցանկացած տանը միշտ կան:

Ինչո՞վ է օգտակար «քացախ+կերակրի սոդա» խառնուրդը

Խառնելով խնձորի քացախն ու սոդան, մենք ստանում ենք կրկնակի արդյունք, միեւնույն ժամանակ յուրաքանչյուր բաղադրիչն առանձին ունի առողջության համար բազմաթիվ առավելություններ:

Սոդան քացախի հետ ունի pH  հակադիր հարաբերակցություն, իսկ դա նշանակում է, որ կարելի է օգտագործել այդ երկու «դեղամիջոցը» միասին: Այդպիսով, մենք կապահովենք օրգանիզմը բոլոր անհրաժեշտ նյութերով, քանի որ pH-ի անհավասարակշռությունն օրգանիզմում կարող է ստեղծել թթվային միջավայր:

Ի դեպ, միայն սոդայի երկարաժամկետ օգտագործումն այրոցի ժամանակ կարող է վնասակար լինել առողջության համար, քանի որ կարող է փոխել ստամոքսաթթվի pH մակարդակը, եւ այդ ժամանակ մարսողական համակարգը լավ չի գործի:

Խնձորի քացախի օգտակար հատկությունները

Խնձորի քացախը հիանալի դեղամիջոց է, որն ունակ է մաքրել օրգանիզմը, միեւնույն ժամանակ վերականգնել վիտամինների եւ հանքային նյութերի անհրաժեշտ քանակը: Այն պարունակում է А եւ В վիտամինները, անփոխարինելի ճարպային թթուներ, եւ այնպիսի հանքանյութեր, ինչպիսիք են կալցիումը, ֆոսֆորը, կալիումը, մագնեզիումը, ծծումբը, ցինկը, երկաթը:

 

 



Ամենակարեւոր օգտակար հատկությունները

Շնորհիվ ծծմբի պարունակության՝ խնձորի քացախը նպաստում է օրգանիզմից թունավոր նյութերի հեռացմանը, օգտակար ազդեցություն ունի լյարդի վրա՝ նպաստելով ճարպերի քայքայմանը:

Կանխում է միզուղիների եւ երիկամների  բորբոքումը:

Արագացնում է նյութափոխանակությունը եւ վերացնում է ավելորդ ճարպը:

Խնձորի քացախը հիանալի միզամուղ է, ինչը նպաստում է օրգանիզմից ավելորդ հեղուկի հեռացմանը:

Շնորհիվ А վիտամինի պաշտպանում է աչքերը չորանալուց:

Կարգավորում է մարսողության գործընթացը: Քացախը շատ օգտակար է այրոցի, ստամոքսի ծանրության եւ այլ խնդիրների դեպքում:

Պայքարում է փորկապության դեմ, կարգավորում է աղիքային ֆլորան:

 


Նվազեցնում է լնդերի բորբոքման հնարավորությունը:

Իջեցնում է խոլեստերինի մակարդակը:

Թեթեւացնում է կոկորդի ցավը եւ հազը:

Հանքանյութերի մեծ քանակության շնորհիվ կանխում է մկանային ձգվածությունը:

Լավացնում է մազերի եւ մաշկի որակը:

Նվազեցնում է ցանկացած տեսակի քարերի գոյացման ռիսկը:

Պայքարում է ստամոքսի բարձր թթվայնության դեմ, կանխում  է ստամոքսի խոցի առաջացումը:

Բուժում է միզուղիների բորբոքումը

Կանխում է ատամների հետ խնդիրները:


loading...

Փակել