INFOXOhanoc-ը ներկայացնում է պանրով և գարեջրով համեղ շոռակարկանդակի բաղադրատոմս:
Բաղադրիչները՝
Խմորի համար՝
Սոուսի համար՝
Պատրաստումը՝ Խառնում ենք բոլոր բաղադրիչները մեծ տարայի մեջ խմոր պատրաստելու համար և այն մեկ ժամով թողնում ենք տաք տեղում: Հետո բաժանում ենք 12 նույնանման մասերի և ամեն մեկի մեջ պանրի ոչ մեծ կտոր ենք դնում, հետո խմորով գնդիկ ենք պատրաստում:
Գնդիկները դնում ենք ջեռոցի ամանի ծայրին:
Խառնում ենք սոուսի բոլոր բաղադրիչները, մի կողմ ենք դնում միայն 80 գ. չեդդեր: Ստացված խառնուրդը լցնում ենք ամանի կենտրոնում:
Խմորի վրա դեղնուց ենք քսում և կենտրոնում լցնում մնացած քերած պանիրը:
Եփում ենք 30 րոպե 180°C-ով:
Պատրաստի շոռակարկանդակի խմորի մասերը կտրում ենք, թաթախում սոուսի մեջ:
Աղբյուրը ՝ http://entertrain.1in.am