Բաղադրամասեր
Նախ վիտամին E-ն ավելացրեք եղունգների համար անգույն լաքի մեջ: 3 պճեղ սխտորը դրեք տաք ջրի մեջ և թողեք 15 րոպե: Ապա խառնեք այնպես, որ ստացվի միասեռ զանգված: Սխտորը եղունգների ամրացման համար լավագույն միջոցներից մեկն է: Այն ընդունակ է ոչ միայն պայքարել եղունգների փխրունության դեմ, այլև հաղթել բակտերիաներին և սնկային տարբեր վարակների:
Երբ պատրաստ լինի սխտորից պատրաստված զանգվածը, այն ավելացրեք լաքի մեջ, ապա ավելացրեք կիտրոնի հյութը: Հակաօքսիդանտների և վիտամինների մեծ քանակի պարունակության շնորհիվ այն կարող է վերականգնել եղունգների կառուցվածքը և պայքարել դրանց փխրունության դեմ:
Ստացված զանգվածն անհրաժեշտ է օգտագործել նվազագույնը մեկ ամիս: Այն օգտագործելուց 3 օր անց մաքրեք և թողեք, որ մատները 1 օր հանգստանան: