Այուրվեդյան բժշկություն մեջ հաճախ կարելի է հանդիպել մրգերի և կանաչեղենի համադրությամբ ըմպելիքներ, ուտելիքներ և այլ օգտակար բաղադրատոմսեր: Քաղցր մրգերի և կանաչեղենի համադրությունը լավացնում է մարսողական համակարգի աշխատանքը: Վաղ առավոտյան մեկ բաժակ մրգային և կանաչեղենային կոկտեյլ խմելով՝ կարագացնեք նյութափոխանակությունը, իսկ դրա ազդեցությունը կմնա ամբողջ օրվա համար:
Ձեզ ենք առաջարկում մրգային-կանաչեղենային կոկտեյլ, որը ոչ միայն համեղ է, այլև՝ չափազանց օգտակար:
Բաղադրություն
Բոլոր բաղադրիչները հարեք բլենդերով: Ցանկության դեպքում կարող եք մի փոքր դարչին ավելացնել կամ կոճապղպեղի փոշի, այս բաղադրիչները յուրահատուկ համ կհաղորդեն կոկտեյլին:
Այս կոկտեյլը հրաշալի է էքսպրես-դիետաների ժամանակ: Հյութի օգտագործումից մեկ շաբաթ անց կառուցվածքի փոփոխություններ կնկատեք, իսկ մարսողական համակարգը կսկսի ժամացույցի ճշգրտությամբ աշխատել: