Նիհարեցնող հյութը պատրաստելու համար ձեզ անհրաժեշտ է.
Մեկ լիտր ջուրը եռացրեք կաթսայի մեջ: Կտրատեք թարմ մաղադանոսը և ավելացրեք եռացրած ջրի մեջ: Թողեք մնա 15-20 րոպե: Մաղադանոսով այս թեյը կարող եք խմել և՛ տաք, և՛ սառը վիճակում: Ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել կիտրոն կամ կիտրոնի հյութ:
Խմեք 250 մլ՝ ուտելուց 20 րոպե առաջ:
Ընդ որում, թեյը պետք է խմել երկու շաբաթ անընդմեջ, ապա պետք է մեկ ամիս դադար տալ: Ընթացքում պետք է ուտել ցածր կալորիականությամբ ուտելիք: