500 գ սունկ շամպինիոնին՝
50 գ պանիր,
50 գ սոխ,
500 գ հավի կրծքամիս,
50 գ կարագ,
50 գ ալյուր,
200 գ կաթ,
ձեթ,
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը Հավի կրծքամիսը տապակել մինչև դարչնագույն դառնալը, այնուհետև պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել մանր կտրտած սունկ և կտրտած կիսաեփ հավի կրծքամիսը: Ալյուրը լցնել տապակը, 1 - 2 րոպե հետո ավելացնել կարագը և կաթը, եփել 5 րոպե: Ստացված զանգվածը լցնել հավի կրծքամսի և սունկի վրա, վրան քերել պանիրը: Դնել ջեռոցը 180՞ տակ և թողնել 15 րոպե: Պատրաստի ժուլիենը մատուցել տաք վիճակում:
Источник:՝ https://xohanoc.am/hy/post/julien