loading...

Ժուլիեն



Դիտումներ ` 4920
Ժուլիեն

  • 500 գ սունկ շամպինիոնին՝

  • 50 գ պանիր,

  • 50 գ սոխ,

  • 500 գ հավի կրծքամիս,

  • 50 գ կարագ,

  • 50 գ ալյուր,

  • 200 գ կաթ,

  • ձեթ,

  • աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը Հավի կրծքամիսը տապակել մինչև դարչնագույն դառնալը, այնուհետև պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել մանր կտրտած սունկ և կտրտած կիսաեփ հավի կրծքամիսը: Ալյուրը լցնել տապակը, 1 - 2 րոպե հետո ավելացնել կարագը և կաթը, եփել 5 րոպե: Ստացված զանգվածը լցնել հավի կրծքամսի և սունկի վրա, վրան քերել պանիրը: Դնել ջեռոցը 180՞ տակ և թողնել 15 րոպե: Պատրաստի ժուլիենը մատուցել տաք վիճակում:

Источник:՝ https://xohanoc.am/hy/post/julien
 


loading...

Փակել