loading...

Տնական հալվա՝ հայկական ձևով



Դիտումներ ` 2743
Տնական հալվա՝ հայկական ձևով

 

 

Էներգետիկ արժեքը մեկ չափաբաժնում.

Կալորիականություն – 1401 կկալ
Սպիտակուցներ – 23.1 գ
Ճարպեր – 52.5 գ
Ածխաջրեր – 212.2 գ

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 1 կգ
2. Յուղ – 200 գ
3. Շաքարավազ – 100 գ
4. Ջուր – 50 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Ալյուրը լցնել խորը տապակի մեջ, ավելացնել յուղը:

2. Խառնել այնքան ժամանակ՝ մինչև տապակի պարունակությունը կվերածվի ոսկեգույն փխրուն զանգվածի:

3. Ավելացնել շաքարավազը և եռացրած ջուրը և շարունակել խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստանալը:

4. Ստացված հալվան տեղավորել կաղապարի մեջ և սառեցնել:


loading...

Փակել