loading...

Տնական Նուտելլա, մեկ անգամ փորձելուց հետո, այլևս դրսից չեք գնի



Դիտումներ ` 751
Տնական Նուտելլա, մեկ անգամ փորձելուց հետո, այլևս դրսից չեք գնի

 

Նուտելլան համարվում է շատերի սիրելի  քաղցր ուտեստներից մեկը:

Կա՞ ավելի հաճելի բան, քան  բերանում հալվող Նուտելան:

  • Բաղադրիչներ 
  • Կաթ 4 բաժակ
  • Կաղին  3 ճաշի գդալ
  • Շաքարավազ 3 բաժակ
  • Ալյուր 1 ճաշի գդալ
  • Կակաո 6 ճաշի գդալ
  • Կարագ 200 գ 
  • Աղ  0,5 թեյի գդալ

 

 



Պատրաստման եղանակը

Շաքարավազը, կակաոն և ալյուրը խառնել:

Ավելացնել քիչ քանակությամբ կաթ, ստացված խառնուրդը դնել կրակին, հասցնել եռման:

Կաղինը բովել:  

Սառեցնել և մանրացնել և ավելացնել շոկոլադե  զագվածին: 

Այնուհետև ավելացնել կարագը, աղը և խառնել, եփել  ցածր կրակի վրա  մոտ 12-15 րոպե:

Սառեցնել և պահել սառնարանում ապակե տարայի մեջ:

loading...

Փակել