Նուտելլան համարվում է շատերի սիրելի քաղցր ուտեստներից մեկը:
Կա՞ ավելի հաճելի բան, քան բերանում հալվող Նուտելան:
Պատրաստման եղանակը
Շաքարավազը, կակաոն և ալյուրը խառնել:
Ավելացնել քիչ քանակությամբ կաթ, ստացված խառնուրդը դնել կրակին, հասցնել եռման:
Կաղինը բովել:
Սառեցնել և մանրացնել և ավելացնել շոկոլադե զագվածին:
Այնուհետև ավելացնել կարագը, աղը և խառնել, եփել ցածր կրակի վրա մոտ 12-15 րոպե:
Սառեցնել և պահել սառնարանում ապակե տարայի մեջ: