loading...

Տատիկի բաղադրատոմսով այս համեղ հալվան խենթացրել է բոլորին, անպայման փորձեք, համից չեք կշտանա



Դիտումներ ` 1474
Տատիկի բաղադրատոմսով այս համեղ հալվան խենթացրել է բոլորին, անպայման փորձեք, համից չեք կշտանա

Բաղադրամասեր

1 կգ ալյուր

200 գրամ հալած կարագ

100 գրամ շաքարավազ

50 գրամ տաք ջուր

 

 

 



Պատրաստման եղանակը

 

 

Տնական հալվա կարելի է պատրաստել երկու եղանակով.

1. Ալյուրը լցնել խորը կաթսայի մեջ, ավելացնել հալած կարագը և անընդհատ խառնելով տապակել, ավելացնել շաքարի սիրոպ և շարունակել խառնել այնքան, մինչև զանգվածը դառնա միասեռ: Հալվան տեղադրել ափսեի մեջ, հավասարացնել և կտրատել խորանարդներով:

 


2. Ալյուրը տապակել մինչև մուգ-շագանակագույն դառնա, անընդհատ խառնելով, ավելացնել հալած կարագ և տապակել ևս 5-8 րոպե: Հետագա քայլերը կրկնում ենք այնպես, ինչպես առաջին եղանակի դեպքում: 


loading...

Փակել