Առաջարկում ենք տանը պատրաստվող անչափ համեղ պաղպաղակ:
Այն ի տարբերություն վաճառակետերում առաջարկվող բազմապիսի տեսականու, չի պարունակում ոչ մի ավելորդ հավելում, ոչ մի քիմիական նյութ կամ համի ուժեղացուցիչ:
Կա մեկ պայման, որպեսզի պաղպաղակը ստացվի շատ համեղ և նրբահամ, օգտագործեք բարձր յուղայնությամբ կաթ:
Բաղադրիչներ
Կաթ 100 մլ
Կարագ 80 գ
Շոկոլադ 90 գ
Պատրաստման եղանակը
Խորը տարայի մեջ, որը կարելի է տեղավորել միկրոալիքային վառարանում, լցնել կաթը և ավելացնել կարագը:
Բաղադրիչները տաքացնել:
Կարագը պետք է ամբողջությամբ հալվի, կաթը պետք է տաքանա, բայց չեռա:
Շոկոլադն անցկացնել քերիչով և ավելացնել տաք կաթնակարագային խառնուրդին, լավ խառնել և թողնել, որ շոկոլադը հալվի:
Բլենդերի կամ հարիչի օգնությամբ ստացված զանգվածը հարել մինչև պնդանա:
Դնել սառնացխիկը և թողնել 40 րոպե:
Այնուհետև սառած զանգվածը դուրս բերել և կրկին հարել մինչև ավելի պնդանա:
Զարդարել շոկոլադի քերուկով և մատուցել: