loading...

Սպիտակ կեռասի (գիլասի) մուրաբա



Դիտումներ ` 4753
Սպիտակ կեռասի (գիլասի) մուրաբա

  • 1 կգ կեռասին՝

  • 1.2 կգ շաքար,

  • 150 - 200 գ ջուր,

  • 150 գ վանիլ

  • Պատրաստման եղանակը Կեռասն ընտրել, պոչերը հեռացնել, սառը ջրում լվալ և կորիզները հանել: Շաքարից օշարակ պատրաստել, ավելացնել ավելացնել նախապատրաստած պտուղները մեջր լցնել և մարմանդ կրակով եփել մինչև պատրաստ լինելը։ Եփելու վերջում մուրաբայի քափը քաշել:

    Источник:՝ https://xohanoc.am/hy/post/spitak-kerasi-gilasi-muraba
     


loading...

Փակել