loading...

Շատ համեղ սպագետի սնկով և ընկույզով, սա պարտադիր փորձել է պետք



Դիտումներ ` 964
Շատ համեղ սպագետի սնկով և ընկույզով, սա պարտադիր փորձել է պետք

ատրաստման եղանակը Սոխը մանր կտրատել, սունկը կտրատել խորանարդիկների տեսքով, կանաչին մանրացնել: Ձեթի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել կտրատված սունկը, աղը, պղպեղը և եփել 10-15 րոպե: Ավելացնել սերուցքը և թողնել կրակի վրա մինչև եռալը: Սպագետին եփել այնպես, ինչպես գրված է իր փաթեթի վրա: Մատուցելիս սպագետիի վրա լցնել սոուսը և զարդարել քերած ընկույզով:

Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/site/index
 


loading...

Փակել