loading...

Փխրուն խմոր



Դիտումներ ` 1095
Փխրուն խմոր

Բաղադրամասեր

300 գ ալյուր,

200 գ սերուցքային կարագ,

100 գ շաքարավազի փոշի,

 

Պատրաստման եղանակը 

Վանիլին` մի պտղունց Պատրաստման եղանակը Կարագը նախապես պահել սենյակային ջերմաստիճանում, մինչև փափկելը։ Ալյուրը մաղել, խառնել շաքարավազի փոշու և վանիլինի հետ։


 



Կարագը ավելացնել ալյուրի վրա։ Ձեռքերով հունցել, այնպես որ զանգվածի մեջ մեծ քանակությամբ թթվածին մտնի։ Խմորը պետք է ստացվի փափուկ և էլաստիկ։ Խմորի վրա շաղ տալ ալյուր, դնել ամանի մեջ և դնել սառնարանում 20-30 րոպե։
 

loading...

Փակել