loading...

Փողոցային սննդի հետևանքները, ուտել թե՞ չուտել



Դիտումներ ` 405
Փողոցային սննդի հետևանքները, ուտել թե՞ չուտել

Տարվա շոգ եղանակին փողոցում պատրաստվող և  վաճառվող  սնունդը օրգանիզմի համար շատ վտանգավոր է,  դա հավասարազոր է թույն ընդունելուն:

Ինչո՞վ է վտանգավոր փողոցային սնունդը:

 



Շաուրման կարող է սննդային թունավորման, դիզենտերիայի, սալմոնելոզի, նույնիսկ որովայնային տիֆի առաջացման պատճառ դառնալ, հատկապես, եթե այն պատրաստում է ոչ պրոֆեսիոնալ խոհարարը ոչ մասնագիտացված վայրում:

Հոթ դոգը կարող է ախտահարել աղիները,առաջացնել այրոց, գաստրիտ, քրոնիկական գլխացավեր:

 


Ամռանը պետք է խուսափել կրեմով թվածքներից, դա կարող է դիզենտերիայի, սննդային ինֆեկցիայի պատճառ դառնալ:

Ուտել թե չուտել, յուրաքանչյուրի ընտրույունն է, բայց  նա, ով տեղեկացված է, նա պաշտպանված է:


loading...

Փակել