Վերալիցքավորեք ձեզ գարնանային տրամադրությամբ և վիտամիններով՝ լավագույն մրգերից ու բանջարեղեններից պատրաստած սմուզիով։
ԲԱՆԱՆԻ ՍՄՈՒԶԻ
Ամենապարզ սմուզիի բաղադրատոմսը ներառում է հատապտուղներ, որոնք գրեթե միշտ գտնվում են ձեռքի տակ:
Մաքրում ենք 2 բանան, կտրում ենք և պահում սառնարանում 15-20 րոպե:
Հարիչով հարում ենք խնձորը, 7 մեծ ելակ կամ ազնվամորի և ավելացնում սառեցված բանանը:
Ավելացնում ենք 100 մլ կաթ և խառնում մինչև միատարր զանգվածի վերածվելը:
ԿԱՆԱՉ ԱՌՈՂՋՈՒԹՅՈՒՆ
Ամենահամեղ և թարմացնող սմուզին համարվում է թարմ բանջարեղեններից պատրաստվածը։
Վերցրեք 150գ կաղամբ, մեկ վարունգ, ավելացրեք անանաս 150գր, 150 մլ սառեցված կանաչ թեյ, մեկ կիտրոնի հյութ և 1 ճաշի գդալ ազացած իմբիրի արմատ:
Ամբողջը հարեք և վայելեք ձեր առողջարար սմուզին։