Ճարպային գոյացությունները մաքրելու համար մասնագետները խորհուրդ են տալիս հետևել սննդակարգին, քանի որ ճարպերի այրման գործընթացը մեծապես կախված է ածխաջրերի և սպիտակուցների բալանսից: Ուտելիքների հանդեպ սերը կարող է կախված լինել սթրեսից, ինչպես նաև՝ մարսողական համակարգի պարազիտներից:
Ամեն անգամ շաքար օգտագործելիս՝ մեր օրգանիզմը լորձով է լցվում, ինչն էլ իդեալական միջավայր է ստեղծում պարազիտների կենսագործունեության համար: Այս միջավայրը բարենպաստ է նաև սնկային ինֆեկցիաների և բակտերիաների համար, հենց այդ պատճառով չափազանց կարևոր է նվազեցնել քաղցրի օգտագործումը, այրել ավելորդ ճարպերը: Գոյություն ունի բնական միջոց, որը կօգնի ձեզ այս հարցում:
Բաղադրություն
• 10գ մեխակ
• 100 գ կտավատի սերմեր
Մեխակն ու կտավատի սերմերը մանրացրեք բլենդերով, և հզոր միջոցը պատրաստ է:
1 ճ/գ խառնուրդը լուծեք 1 բաժակ ֆիլտրած ջրում և խմեք ամեն առավոտ՝ նախաճաշից 20-25 րոպե առաջ, 3 օր շարունակ, ապա 3 օր դադար տվեք: Բուժման կուրսից հետո կնկատեք, որ օրգանիզմը սկսել է ավելի ակտիվ գործել, և արդեն մեկ ամիս անց կնկատեք արդյունքը: Օրգանիզմը կմաքրվի պարազիտներից, և էներգիայով լի կզգաք ձեզ: