Ոսպը էկոլոգիապես մաքուր մթերք է և խորհուրդ է տրվում այն հաճախակի օգտագործել:
Այն չի պարունակում տոքսիններ և իր օգտակար հատկանիշները չի կորցնում ջերմային մշակման ենթարկվելիս:
Առաջարկում ենք ոսպով կոտլետների բաղադրատոմս:
Այս բաղադրատոմսով պատրաստելու դեպքում, կոտլետները ստացվում են շատ համեղ:
Բաղադրիչներ
Ոսպ 1,5 բաժակ
Գազար 1 հատ
Սխտոր 2 ատամիկ
Համեմունքներ աղ, սև պղպեղ, քարի
Պատրաստման եղանակը
Ոսպը նախապես թրջել, ցանկալի է նախորդ օրը երեկոյան, այնուհետև ջրքամել և ամցկացնել մսաղացով սխտորի և գազարի հետ միասին:
Համեմել աղով, պղպեղով, քարիով:
Թողնել հանգստանա 15 րոպե, որից հետո կոտլետներ ձևավորել և տապակել բուսայուղով:
Բարի ախորժակ