loading...

Օրվա բաղադրատոմսը. Լցոնած կարտոֆիլ



Դիտումներ ` 3094
Օրվա բաղադրատոմսը. Լցոնած կարտոֆիլ

Օրվա բաղադրատոմսը. Լցոնած կարտոֆիլ

Օրվա բաղադրատոմսը. Լցոնած կարտոֆիլ   Պատրաստման եղանակը՝ Կարտոֆիլը լվանալ, չորացնել, առանց կեղևազրկելու վրան ձիթայուղ քսել և դնել 220 աստիճան տաքացրած ջեռոց 40-50 րոպեով: Կարտոֆիլը պետք է ամբողջովին եփվի: Հեռացնել տաք կարտոֆիլի վրայի շերտը, զգուշությամբ հանել միջուկը: Խառնել ձուն, թթվասերը, քերած պանրի կեսը, կտրատած կանաչ սոխը, համեմել աղ և պղպեղով, այնուհետև ավելացնել կարտոֆիլի միջուկը և լավ խառնել: Լցոնել կարտոֆիլը ստացված միջուկով, վրան քերած պանիր շաղ տալ և տեղափոխել ջեռոց 10-15 րոպեով:

Բաղադրիչները՝

կարտոֆիլ - 4 հատ (խոշոր)

ձու - 2 հատ

թթվասեր - 125 գր

պանիր քերած - 1 գր

սոխ կանաչ

աղ

պղպեղ սև: 


loading...

Փակել