Օրվա բաղադրատոմս Տորթ «Սիրո համը»
Բաղադրամասեր՝
3 ձու
90 գրամ ալյուր
15 գրամ խրախմալ
1 գ վանիլին
50 գրամ շաքարավազ
Կրեմ՝
100 գրամ ելակ
50 գրամ շաքարավազ
250 գրամ մասկարպոնե պանիր
Զարդարանքի համար՝ հարած սերուցք, շոկոլադ:
Պատրաստման եղանակ՝
Ալյուրը միախառնել կրախմալի հետ:
Սպիտակուցը հարել շաքարավազի հետ, դեղնուցն առաձին հարել:
Դեղնուցն ավելացնել ալյուրին, հետո ավելացնել սպիտակուցը:
Լցնել պերգամենտի վրա, թխել ջեռոցում: