Բաղադրամասեր՝
3 ձու
90 գրամ ալյուր
15 գրամ կրախմալ
1 գրամ վանիլին
50 գրամ շաքարավազ
Կրեմ՝
100 գրամ ելակ
50 գրամ շաքարավազ
250 գրամ մասկարպոնե պանիր
Զարդարելու համար՝ սերուցք, շոկոլադ, հատապտուղ
Պատրաստման եղանակ՝
Ալյուրն ու կրախմալը միախառնել:
Սպիտակուցը շաքարավազի հետ հարել:
Դեղնուցը հարել:
Բոլոր բաղադրիչները միախառնել;
Թխել ջեռոցում:
Ելակը պատառաքաղով ճզմել, ավելացնել շաքարավազ:
Ավելացնել վանիլին ու մասկարպոնե:
Խմորը կիսել 4 մասի, քսել կրեմը:
Զարդարել հարած սերուցքով ու ելակով: