loading...

Լեչո



Դիտումներ ` 1670
Լեչո

  • 1 կգ լոլիկ,

  • 1կգ քաղցր պղպեղ,

  • ½ բաժակ շաքարավազ,

  • 1 ճաշի գդալ աղ,

  • 2 թեյի գդալ քացախ,

  • ½ բաժակ ձեթ,

  • Սխտոր



Պատրաստման եղանակը Լոլիկները լվանալ, թռչել եռացրած ջրով և մաքրել կեղևը։ Կտրատել մաքրած պղպեղի հետ։ Սխտորը ճզմել և ավելացնել մնացաց բաղադրամասերը։ Եփել 25-35 րոպե, մինչև բանջարեղենը փափկի։ Փակել ստերիլ բանկի մեջ։

Источник:՝ https://xohanoc.am/hy/post/lecho
 

loading...

Փակել