loading...

Կեռասի չիր



Դիտումներ ` 1952
Կեռասի չիր

  • 2 կգ կեռասին ՝

  • 1 կգ շաքարավազ,

  • 1/2 հատ կիտրոնի հյութ, նարնջի հյութ – 1 հատի,

  • 2 թ.գդ դարչին,

  • Պատրաստման եղանակը Բալը լվանալ, կորիզները հանել: Վրան լցնել կիտրոնի հյութը , շաքարավազը, դարչինը: Եփել, մինչև միրգը փափկի: Հյութը քամել, դնել քամիչի վրա: Շարել յուղաթղթի վրա: Դնել ջեռոցի մեջ մի քանի ժամ կամ չորացնել ավանդական եղանակով: Ավելի լավ է պահել սառնարանում, այդպես այն չի փառակալում:

    Источник:՝ https://xohanoc.am/hy/post/kerasichi8-1
     

 

loading...

Փակել