loading...

Կեֆիրով բիսկվիթ, ստացվում է բարձր, փափուկ, եթերային



Դիտումներ ` 1264
Կեֆիրով բիսկվիթ, ստացվում է բարձր, փափուկ, եթերային

Բաղադրիչներ

Ալյուր 3 բաժակ

Կեֆիր 3 բաժակ

Ձու 2 հատ

Շաքարավազ  2 բաժակ

Սոդա 1 թեյի գդալ

Բուսայուղ  2 ճաշի գդալ

 



Պատրաստման եղանակը

Սոդան  լցնել  կեֆիրի մեջ, լավ խառնել, փրփրացնել  և ավելացնել մյուս մթերքները:  

Հարել հարիչով մինչև ստացվի  համասեռ զանգված:

Լցնել կաղապարի մեջ  և թխել 180 աստիճանի տակ:

loading...

Փակել