Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակը
Կաղամբի տերևները առանձնացնել և խաշել 2 րոպե:
Կաղամբի կոշտ հատվածները մանրացնել և տապակել մինչև դառնան թափանցիկ:
Սոխը մանրացնել, տապակել, ավելացնել աղացած միսը և թողնել տապակվի մարմանդ կրակի վրա:
Կարտոֆիլը անցկացնել խոշոր քերիչով ավելացել մսին, համեմել աղով և պղպեղով:
Միջուկը պատրաստ է:
Ըստ ցանկության կարելի է նաև կանաչի ավելացնել:
Առանձին ամանի մեջ հարել ձուն և կաթը:
Կաղամբի խաշված թերթերը փռել տապակի վրա, լցնել միջուկը, և լցնել ձվի ու կաթի խառնուրդը: Ծածկել կաղամբի թերթերով:
Վրան քսել թթվասեր և եփել 180 աստիճանի տակ, 40 րոպե: