Խմորի համար`
4 ձու,
60 գր.շաքարավազ,
50 գր. սև շոկոլադ,
2 ճգ. ալյուր,
2 ճգ. կռախմալ,
3 ճգ. կակաո:
Կաթնաշոռի խառնուրդի համար`
250 գր. կաթնաշոռ,
50 գր. շաքարավազ,
50 գր. կոկոսի փաթիլներ,
1 ձու,
2 ճգ. ալյուր:
Գլազուրի համար`
120 մլ. կաթ
25 գր. կարագ,
100 գր. սև շոկոլադ,
50 գր. շաքարավազ:
Խմորի համար վերցնել ձվերի դեղնուցը, վրան ավելացնել 30 գր. շաքարավազ և լավ խառնել, այնուհետև ավելացնել քերիչով անցկացված շոկոլադը: Ձվի սպիտակուցները հարել մնացած շաքարվազի հետ: Այն լցնել ձվի դեղնուցով պատրաստված խառնուրդի վրա, ավելացնել ալյուրը, կակաոն, կռախմալը և լավ խառնել: Այս զանգվածը լցնել տարայի մեջ և եփել ջեռոցում 175 աստիճան ջերմաստիճանով 25-30 րոպե:
Կաթնաշոռի խառնուրդի համար, ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել կաթնաշոռը և մնացած բաղադրիչները:
Գլազուրի համար կաթը, շաքարավազը և կարագը դնել մարմանդ կրակին և եփել այնքան մինչև զանգվածը սկսի խտանալ: Ավելացնել շոկոլադը, լավ խառնել և վերցնել կրակից: