loading...

Կարծում եք դժվա՞ր է ելակի ցուկատ պատրաստելը, ամենևին, պահանջվում է ընդամենը …



Դիտումներ ` 358
Կարծում եք դժվա՞ր է ելակի ցուկատ պատրաստելը, ամենևին, պահանջվում է ընդամենը …

 

Սա հիանալի քաղցրավենիք է:

Բաղադրիչներ

 Ելակ 500 գ

 Շաքարավազ  0,5 կգ

Ջուր 80-100 մլ

 Կիտրոնաթթու

 



Պատրաստման եղանակը

Պտուղները լավ լվանալ, պոչերը հեռացնել:
  Էմալապատ կաթսայի մեջ  ջուր լցլե և ավելացնել շաքարավազը:
  Օշարաը եփել  և ավելացնել  ելակը, շարունակել եփել ևս 10 րոպե:

 


Պտուղները քամել,  թողնել լավ քամվի, այնուհետև շարել  յուղաթղթի վրա և  դնել ջեռցը 35-45 աստիճանի տակ:

Ջեռոցի դռնակը կիսաբաց թողնել:

Պտուղները պետք է ստացվեն էլաստիկ:
  Լցնել  ապակե բանկաների մեջ և պահել ամուր փակված  վիճակում:


loading...

Փակել