Բաղադրամասեր
Սոճու մատղաշ փշատերևի ասեղիկներ՝ 4 ճաշի գդալ
Մասուրի պտուղ՝ 2 ճաշի գդալ:
Սոխի կճեպ՝ 4 ճաշի գդալ
Ազնվամորի անտառայինի տերև՝ 2 ճաշի գդալ:
Պատրաստման եղանակը
Բաղադրիչները մանրացրեք, երեկոյան լցրեք 1 լ եռջրի մեջ ու 10 ժամ թրմեք ջերմապահում, քամեք քառատակ ծալած թանզիֆով:
Օգտագործման եղանակը
Խմեք օրվա ընթացքում՝ առաջին 1-2 շաբաթը՝ 500-ական մլ, հետո՝ 1-ական լիտր ջրի փոխարեն: Շարունակեք 3-6 ամիս: