loading...

Հարևանուհիս կիտրոնի վրա խաչաձև կտրվածք արեց և աղ լցրեց, երբ իմացա ինչու, ես էլ եմ այդպես անում



Դիտումներ ` 949
Հարևանուհիս  կիտրոնի վրա խաչաձև կտրվածք արեց և աղ լցրեց, երբ իմացա ինչու, ես էլ եմ այդպես անում

Կիտրոնը օգտագործում ենք տարբեր ուտեստներում և ուզում ենք հնարավորին չափով օգտվել նրա օգտակար հատկություններից:

Այս եղանակի շնորհիվ կիտրոնի օգտակար հատկությունները բազմապատկվում են մի քանի անգամ:

 Վերցնել 4-5 կիտրոն:

 Յուրաքանչյուր կիտրոնի վրա խաչաձև կտրվածք անել և անցքերի մեջ աղ լցնել և աղը լավ սեղմել, որպեսզի այն կոնտատի մեջ մտնի միջուկի հետ: 

 



Վերցնել  ապակե տարա, հատակը պատել  խոշոր աղով և շարել կիտրոնները միմյանց սեղմելով:

Շերտերի միջև կրկին աղ լցնել: 

Կափարիչով փակել  և թողնել 3 օր չոր, լավ օդափոխվող տեղում, սակայն ոչ արևի կամ այլ լույսի տակ:

 Երեք օր անց կարելի է կիտրոններն օգտագործել թե ուտեստների պատրաստման մեջ:

loading...

Փակել