Խմորը
1.5 բ գոլ ջուր
1 թ գ աղ
2 թ գ շաքարավազ
3-4 բ ալյուր, որ ստացվի մի քիչ պնդոտ, չկպչող խմոր
Միսն ու համեմունքները
550-600 գր աղացած միս (գառան կամ տավարի)
1 գլուխ սոխ
3-4 պճեղ սխտոր, կարող եք ավել
1.5-2 ճ գ տոմատի մածուկ, կարող եք նաև սոուս օգտագործել
2 ճ գ կարմիր պղպեղի մածուկ կամ աջիկա
Աղ, սև ու կարմիր տաքդեղ ըստ համի
Մաղադանոս, կես փունջ
1 բ սառը ջուր, ավելացրեք եթե պետք լինի, կողմնորոշվեք մսով խառնուրդի խտությամբ, պետք է ստացվի թույլ ու փափուկ զանգված