loading...

Հոգնեցի դրսում պատրաստված լահմանջո ուտելուց և որոշեցի պատրաստեմ ինքս, օտգվեցի Հեղինեի բաղադրատոմսից



Դիտումներ ` 601
Հոգնեցի դրսում պատրաստված լահմանջո ուտելուց և որոշեցի պատրաստեմ ինքս, օտգվեցի Հեղինեի բաղադրատոմսից

Խմորը

1.5 բ գոլ ջուր

1 թ գ աղ

2 թ գ շաքարավազ

3-4 բ ալյուր, որ ստացվի մի քիչ պնդոտ, չկպչող խմոր



Միսն ու համեմունքները

550-600 գր աղացած միս (գառան կամ տավարի)

1 գլուխ սոխ

3-4 պճեղ սխտոր, կարող եք ավել

1.5-2 ճ գ տոմատի մածուկ, կարող եք նաև սոուս օգտագործել

2 ճ գ կարմիր պղպեղի մածուկ կամ աջիկա

Աղ, սև ու կարմիր տաքդեղ ըստ համի

Մաղադանոս, կես փունջ

1 բ սառը ջուր, ավելացրեք եթե պետք լինի, կողմնորոշվեք մսով խառնուրդի խտությամբ, պետք է ստացվի թույլ ու փափուկ զանգված

 


loading...

Փակել