loading...

Հայկական քյուֆթայի շատ համեղ բաղադրատոմս և գաղտնիք թէ ինչպես պատրաստել ամուր ֆարշ



Դիտումներ ` 1322
Հայկական քյուֆթայի շատ համեղ բաղադրատոմս և գաղտնիք թէ ինչպես պատրաստել ամուր ֆարշ

Բաղադրատոմսը`

500 գ հնդկահավի կամ հավի կրծքամիս, աղացած կամ մանր կտրատած

1 ձու

3 ճ գ օղի

1 ճ գ ալյուր

1 թ գ սխտորի փոշի, կամ մի պճեղ թարմը

Աղ, սև ու կարմիր տաքդեղ ըստ համի

1 գլուխ սոխ

1 բաժակ, միգուցե ավել, սառը ջուր

Հաճարով փլավ

1 բ հաճար

2 բ եռման ջուր

300 գ սուկ

1 գլուխ սոխ

2 ճ գ հալած յուղ

աղ, սև տաքդեղ ըստ համի



loading...

Փակել