Չինական սխտորը շատ վնասակար է, այն կարող է քաղցկեղի և այլ լուրջ հիվանդությունների առաջացման պատճառ դառնալ:
Չինական սխտորը մշակվում է քիմիկատներով, քլորով:
Քլորը հայտնվելով սննդի մեջ նպաստում է քաղցկեղածին բջիջների բազմացմանը:
Բացի այդ, չինական սխտորը մշակվում է մեթիլբրոմիդով, որը կարող է անգամ մահ առաջացնել:
Բնական սպտորն ավելի ծանր է, քան չինական սխտորը:
Բնական սխտորի համը ավելի հագեցած է և հարուստ, քան չինական սխտորը:
շՆայեք արտաքին տեսքին:
Չինական սխտորը ունի գեղեցիկ սպիտակ գույն, վրան չեն երևում սև կետեր, արմատները կտրված են: