loading...

Երբեք ու ոչ մի դեպքում չինական սխտոր չգնեք, այն քաղցկեղ է առաջացնում, ահա թե ինչպես կարելի է այն տարբերել



Դիտումներ ` 679
Երբեք ու ոչ մի դեպքում  չինական սխտոր չգնեք,  այն քաղցկեղ է առաջացնում, ահա թե ինչպես կարելի է այն տարբերել

Չինական սխտորը շատ վնասակար է,  այն կարող է քաղցկեղի և այլ լուրջ հիվանդությունների առաջացման պատճառ դառնալ:

Չինական սխտորը մշակվում է  քիմիկատներով, քլորով:

Քլորը հայտնվելով սննդի մեջ նպաստում է քաղցկեղածին բջիջների  բազմացմանը:

Բացի այդ, չինական սխտորը մշակվում է մեթիլբրոմիդով, որը կարող է անգամ մահ առաջացնել: 

 



Բնական սպտորն ավելի ծանր է, քան չինական սխտորը: 

Բնական սխտորի համը ավելի հագեցած է և հարուստ, քան չինական սխտորը: 

շՆայեք արտաքին տեսքին:

Չինական սխտորը ունի գեղեցիկ սպիտակ գույն, վրան չեն երևում սև կետեր, արմատները կտրված են: 

loading...

Փակել