Առաջարկում ենք դրոժով խմորի բաղադրատոմս, այն պատրաստվում է շատ արագ և ստացվում է փամփլիկ խմոր:
Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակը
Ջուրը լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակին, ավելացնել կարագը:
Հենց կարագը հալվի վերցնել կրակից և թողնել գոլանա
Ավելացնել խմորիչը, աղը, շաքարավազը, բուսայուղը և լավ խառնել:
Ավելացնել մաղած ալյուրը և փափուկ խմոր հունցել:
Կարելի է անմիջապես օգտագործել:
Թխելիս առաջին 10 րոպեն ջեռոցի դռնակը բաց թողնել, այնուհետև շարունակել թխել փակելով ջեռոցի դռնակը:
Այս խմորից կարելի է պատրաստել այն, ինչ սովորաբար պատրաստում եք դրոժով խմորից: