loading...

Դդմիկով ու պանրով ջեռեփուկ, պատրաստվում է շատ արագ, սպառվում է էլ ավելի արագ



Դիտումներ ` 131
Դդմիկով ու պանրով ջեռեփուկ, պատրաստվում է շատ արագ, սպառվում է էլ ավելի արագ

Այս համեղ ուտեստը  կարելի է պատրաստել ամեն օր:

Բաղադրիչներ

 Դդմիկ 3 հատ

Ձու  4 հատ

 Պանիր 150 գ

 Բուսայուղ 3 ճաշի գալ

 Աղ, պղպեղ, համեմունքներ ըստ ճաշակի

 



Պատրաստման եղանակը

 Դդմիկը  լվանալ, կտրատել խորանարդիկների տեսքով:

Լցնել կաղապարի մեջ,  համեմել աղով,  վրան ցողել բուսայուղ:

 Ձուն  հարել, ավելացնել աղ, պղպեղ և  ըստ ցանկության այլ համեմունքներ:

Լցնել  դդմիկի վրա:

Վրան լցել քերած պանիր և եփել ջեռոցում 35-40 րոպե 190 աստիճանի տակ:

Կարելի է եփել փայլաթիթեղով ծածկած,  ուտեստն ավելի հյութալի կստացվի:

loading...

Փակել