loading...

Ցեզար աղցանի օրիգինալ բաղադրատոմսը



Դիտումներ ` 7391
Ցեզար աղցանի օրիգինալ բաղադրատոմսը

  • 150 գ հավի ֆիլեին՝

  • 50 գ այսբերգ աղցանի թերթիկներ,

  • 100 գ հաց կամ տոստ ,

  • ½ բաժակ ձիթապտղի յուղ,

  • 5 գ մանանեխ,

  • 1 ձվի դեղնուց,

  • 10 գ սխտոր,

  • 25 գ պարմեզան մանիր,

  • 5 գ կիտրոնի հյութ,

  • աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի



Պատրաստման եղանակը Լվացեք, չորացրեք և այնուհետ կտրատեք աղցանի թերթրիները փոքր կտորների: Միսը կտրատեք խորանարդաձև և մի քանի րոպե տապակեք՝ ավելացնելով աղ և պղպեղ: Խառնեք ձիթապտղի յուղը, ձվի դեղնուցը, մանանեխը, կիտրոնի հյութը, ճզմած սխտորն ու քերած Պարմեզանը: Ավելացրեք աղ, պղպեղ և շաքարավազ ըստ ճաշակի: Հացի գլուխը կտրատեք խորանարդաձև և տապակեք մեկ ճզմած սխտորի գլխիկի հետ (կամ կարող եք սխտորը քսել տոստերի վրա):

Источник:՝ https://xohanoc.am/hy/post/cezar-axcan
 

loading...

Փակել