Բացի ձավարից մնացած բոլոր հատկեղենը պետք է եփված լինի
1.5 -2 բ եփած լոբեղեն, ես խառնում եմ; կարմիր, սև և սպիտակ լոբիներ
1 բ սիսեռ
1.5 բ ոսպ
1 բ մանր ձավար
1 մեծ սոխ
¼ բ բուսական յուղ
1.5 -2 ճ գ տոմատի մածուկ
2 ճ գ կարմիր տաքդեղի մածուկ, եթե դա չկա, 2 թ գ կարմիր տաքդեղի փոշի
3-4 ճ գ լեչո
Թարմ կանաչեղեն;սամիթ, համեմ,մաղադանոս
Չոր կանաչեղեն; ծիտրոն, ռեհան, սամիթ
Սև ու կարմիր տաքդեղ, աղ ըստ համի
Թթու կաղամբը սառը ջրով լվանալ