loading...

Բոլորս շատ ենք սիրում պասուց տոլմա, ես արդեն 10 տարի է պատրաստում եմ այս բաղադրատոմսով և միշտ ավելացում են ուզում



Դիտումներ ` 890
Բոլորս շատ ենք սիրում պասուց տոլմա, ես արդեն 10 տարի է պատրաստում եմ այս բաղադրատոմսով և միշտ ավելացում են ուզում

Բացի ձավարից մնացած բոլոր հատկեղենը պետք է եփված լինի

1.5 -2 բ եփած լոբեղեն, ես խառնում եմ; կարմիր, սև և սպիտակ լոբիներ

1 բ սիսեռ

1.5 բ ոսպ

1 բ մանր ձավար

1 մեծ սոխ

¼ բ բուսական յուղ



1.5 -2 ճ գ տոմատի մածուկ

2 ճ գ կարմիր տաքդեղի մածուկ, եթե դա չկա, 2 թ գ կարմիր տաքդեղի փոշի

3-4 ճ գ լեչո

Թարմ կանաչեղեն;սամիթ, համեմ,մաղադանոս

Չոր կանաչեղեն; ծիտրոն, ռեհան, սամիթ

Սև ու կարմիր տաքդեղ, աղ ըստ համի

Թթու կաղամբը սառը ջրով լվանալ



loading...

Փակել