loading...

Բանջարեղենը եփելու ամենաարագ ու ամենապարզ եղանակը, օրինակ, բազուկը եփվում է ընդամենը 10 րոպեում



Դիտումներ ` 551
Բանջարեղենը եփելու ամենաարագ ու ամենապարզ  եղանակը, օրինակ, բազուկը եփվում է ընդամենը 10 րոպեում

Առաջարկում ենք բանջարեղենը եփելու չափազանց պարզ և արագ եղանակ:

Չե՞ք հավատում, փորձեք և կհամոզվեք:

Ավելին, այս եղանակով եփելիս ավելի հագեցած համ են ունենում:

 



Բազուկը այս եղանակով եփվում է ընդամենը 10 րոպեում:

Մի քանի տեղում անցքեր անել ատամի չոփիկով և դնել  խորը ափսեի վրա:

Դնել միկրոալիքային վառարանի մեջ և միացնել առավելագույն հզորության ռեժիմը:

Նման կերպ կարելի է եփել նաև գազարը և կարտոֆիլը:

 


Բնականաբար, եթե բանջարեղենների քանակությունը շատ է, եփվեու ժամանակաը երկարում է:

Պատրաստ լինելը ստուգել չոփիկի օգնությամբ:

Պարզ և հարմար, այնպես չէ՞


loading...

Փակել