Բադրիջանը և պոմիդորը ջեռոցում
Դիտումներ ` 1752
-
200 գ բադրիջան,
-
25 գ գլուխ սոխ,
-
50 գ պոմիդոր,
-
20 գ ձեթ,
-
2 գ սխտոր,
-
70 գ մածուն,
-
աղը՝ ըստ ճաշակի
նախապատրաստած բադրիջանը կլոր-կլոր կտրտել, աղ անել և 10—15 րոպե հետո մզել ու ձեթով տապակել: Կաթսայի մեջ դնել մի շերտ տապակած բադրիջան, այնուհետև մի շերտ սոխառած, իսկ վրայից մի շերտ կիսած պոմիդոր և 5—10 րոպե դնել ջեռոցը։ Սխստորով մածունը մատուցել աոանձին։
Источник:՝ https://xohanoc.am/hy/post/badirjan-ev-pomidor-jerocum
loading...