loading...

Բադրիջանը և պոմիդորը ջեռոցում



Դիտումներ ` 1752
Բադրիջանը և պոմիդորը ջեռոցում

  • 200 գ բադրիջան,

  • 25 գ գլուխ սոխ,

  • 50 գ պոմիդոր,

  • 20 գ ձեթ,

  • 2 գ սխտոր,

  • 70 գ մածուն,

  • աղը՝ ըստ ճաշակի

նախապատրաստած բադրիջանը կլոր-կլոր կտրտել, աղ անել և 10—15 րոպե հետո մզել ու ձեթով տապակել: Կաթսայի մեջ դնել մի շերտ տապակած բադրիջան, այնուհետև մի շերտ սոխառած, իսկ վրայից մի շերտ կիսած պոմիդոր և 5—10 րոպե դնել ջեռոցը։ Սխստորով մածունը մատուցել աոանձին։

Источник:՝ https://xohanoc.am/hy/post/badirjan-ev-pomidor-jerocum
 

loading...

Փակել