Խոսքը գնում է օրեգանոյի յուղի մասին։
Օրեգանոն հիմնականում օգտագործվում է մսային կերակուրների և մակարոնների պատրաստման ընթացքում։
Քչերը գիտեն այն մասին, որ այն առողջության համար բազմաթիվ օգտակար հատկություններ ունի։
Շնորհիվ այս յուղի կվերանա ատամի, կոկորդի և հոդերի ցավերը։
Օրեգանոյի յուղի բաղադրատոմսը։
Բաղադրամասեր
օրեգանոյի տերևներ,
ձիթապտղի, նշի կամ խաղողի կտի յուղ
Պատրաստման եղանակը
Տարայի մեջ ջուր եռացրեք։
Օրեգանոյի տերևներն ու յուղ լցրեք ապակե տարայի մեջ, դրեք այն ջրով լի տարայի մեջ և թողեք մի քանի րոպե։
Ապակե տարան դրեք արևկող հատվածում՝ պատուհանի գոգին, և թողեք մեկ կամ երկու շաբաթ։
Հեռացրեք տերևները, յուղը պահպանեք մութ վայրում։