Սնկով պիցցա պատրաստելու համար մեզ հարկավոր է`
սունկ-500 գրամ
պիցցայի լոշ-1 հատ
ձու-3 հատ
կաթ-0.5 թեյի բաժակ
կիտրոնի հյութ-1 ճաշի գդալ
աղ
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Պիցցայի լոշի վրա ձվի դեղնուց քսել: Խմորի մակերեսին հավասարաչափ քսել առանձին տապակած և խառնած սնկից և սոխից պատրաստված լցոնը: Ձուն հարել, խառնել կաթի և կիտրոնի հյութի հետ, համեմել աղով, պղպեղով, ավելացնել մանր կտրատված մաղադանոս և ստացված զանգվածը լցնել պիցցայի վրա: Թխել մինչև պատրաստ լինելը:
Նյութի Աղբյուր՝ BlogNews.am