loading...

Սերուցքային-վանիլային եթերային նրբահամ կրեմ, սա պատրատելուց հետո կմոռանաք մյուս կրեմների մասին



Դիտումներ ` 663
 Սերուցքային-վանիլային  եթերային նրբահամ կրեմ,  սա պատրատելուց հետո կմոռանաք մյուս կրեմների մասին

 

Այս կրեմը կարող է ցանկացած տորթ անչափ համեղ դրաձնել;

Ճիշտ պատրաստելու դեպքում ստացվում է  նրբահամ ու եթերային  կրեմ, երբ  ուտելիս չես կարողանում կանգ առնել:

Բաղադրիչներ

 Սերուցքային կարագ 360 գ

 Շաքարի փոշի 800 գ

 Վանիլին

 Սերուցք 2 ճաշի գդալ

Աղ 0,25 թ. գդալ

 



Պատրաստման եղանակը

  Կարագը հարել մինչև լավ սպիտակի:

 Ավելացնել  400 գ շաքարի փոշին, վանիլինը, այնուհետև ավելցնել  սերուցքը  և շարունակել հարել,  ավելացնել  շաքարի փոշու  մնացած մասը  և հարել ևս  1-2 րոպե, որից հետո  3-5 րոպե  բարձր արագության տակ:

loading...

Փակել