loading...

Այս հյութը լավացնում է մարսողությունը, արագացնում է նյութափոխանակությունը, մեղում է մկանային ցավը



Դիտումներ ` 127
 Այս  հյութը լավացնում է մարսողությունը, արագացնում է նյութափոխանակությունը,  մեղում է մկանային ցավը

 

Կոճապղպեղի հյութը  լավացնում է մարսողությունը, արագացնում է նյութափոխանակությունը,  մեղում է մկանային ցավը, ամրապնդում է սիրտ-անոթային համակարգը, լավացնում է մաշկի, եղունգների վիճակը:

 



Բաղադրիչներ

200 գ կոճապղպեղի արմատ

120 մլ կիտրոնի հյութ

2 ճաշի գդալ  մեղր

1 լ ջուր

 


Պատրաստման եղանակը

 Կոճապղպեղը  լվանալ, մանրացնել բլենդերի օգնությամբ, ավելացնել մեղրը, կիտրոնի հյութը և ջուրը:

Լավ խառնել և դնել սառնարանը 2 ժամ կամ ողջ գիշեր:

Քամել և պահել սառնարանում մինչև 5 օր:

  Խմել օրվա ընթացքում:

Կոճապղպեղի հյութը հակացուցված է ալերգիկներին, երեխաներին, հղիներին և կերակրող մայրերին,  մարսողական համակարգի որոշ խնդիրների դեպքում, հիպերտոնիկներին:


loading...

Փակել