Բաղադրիչներ
Խմորի համար
1. Սպիտակաձավար – 440 գ 2. Շաքարավազ – 100 գ 3. Մածուն – 200 գ 4. Վանիլին 5. Սոդա – 5 գ
Օշարակի համար
1. Շաքարավազ – 200 գ 2. Ջուր – 100 գ 3. Կիտրոնի հյուլթ- 2 գ
Պատրասման եղանակը
1. Սպիտակաձավարը, շաքարավազը, մածունը, վանիլինը, սոդան խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստանալը:
2. Ստացված զանգվածը 1.5 սմ հաստությամբ շերտով տարածել նախապես կարագով պատած տապակի մեջ:
3. Թխել ջեռոցում՝ մինչև կարմրելը:
4. Թխվելուց հետո վրան օշարակ լցնել և կտրատել:
Աղբյուրը ՝ 168.am