loading...

Կրեմ պատրաստելու ամենաճիշտ եղանակը



Դիտումներ ` 8218
Կրեմ պատրաստելու ամենաճիշտ եղանակը

  • 2 բաժակ կաթ,

  • 1 բաժակ շաքարավազ,

  • 2 հատ ձու,

  • 2 ճ. գդ. ալյուր,

  • Վանիլ

  • 200 գ կարագ



Պատրաստման եղանակը Կարագը թողնել փափկելու սենյակային ջերմաստիճանում: Կաթն ու շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ, դնել մարմանդ կրակին: Անընդհատ խառնել, մինչև շաքարավազը խառնվի, լուծվի կաթին: Առանձին թասիկի մեջ կոտրել ձվերը, հարել, ավելացնել երկու գդալ ալյուրը: Խառնել այնքան, մինչև ոչ մի գնդիկ չմնա: Տաք կաթից մի փոքր լցնել ձվի զանգվածի վրա, արագ խառնել: Երբ համասեռ զանգված ստացվի, լցնել կաթի մեջ և արագ շարժումներով խառնել: Երբ կրեմը բավականաչափ թանձրանա, վերցնել կրակից: Թողնել սառչի, իսկ մինչև այդ հարել կարագը: Հարած կարագին գդալ-գդալ ավելացնել կաթով եփված կրեմը, վերջում մի քիչ վանիլ ավելացնել: Խառնել, քսել խմորին կամ մատուցել թխվածքաբլիթների հետ:



Источник:՝ https://xohanoc.am/hy/post/krem
 

loading...

Փակել