loading...

Հնդկաձավարով կիսելը իջեցնում է խոլեստերինի մակարդակը, կարգավորում է զարկերակային ճնշումը, արագացնում է նյութափոխանակությունը



Դիտումներ ` 170
Հնդկաձավարով կիսելը իջեցնում է խոլեստերինի մակարդակը, կարգավորում է զարկերակային ճնշումը,  արագացնում է նյութափոխանակությունը

 Հնդկաձավարով  կիսելը մաքրում է անոթները, իջեցնում է խոլեստերինի մակարդակը արյան մեջ, մաքրում է օրգանիզմը  խարամներից և տոքսիններից, կարգավորում է զարկերակային ճնշումը և նյութափոխանակությունը:

Պատրաստման եղանակը

3-4 գդալ հնդկաձավարի ալյուրին (այն ստանալու  համար հնկաձավարը մանրացնել փոշու տեսքով աղացի օգնությամբ) ավելացնել  մեկ բաժակ սառը ջուր:

 Լավ խառնել և ավելացնել  մեկ լիտր  եռացրած ջուր

 Լավ խառնել:

 



Եփել  5 – 10 րոպե, նախքան կրակից վերցնելը ավելացնել 1 ճաշի գդալ  բուսայուղ:

Խմել օրական 2 անգամ նախաճաշից և ընթրիքից կես ժամ առաջ 100-150 մլ:

Խմելուց անմիջապես հետո  ուտել  1 ճաշի գալ մեղր:

 Բուժման կուրսը 1 ամիս:

loading...

Փակել