Հնդկաձավարով կիսելը մաքրում է անոթները, իջեցնում է խոլեստերինի մակարդակը արյան մեջ, մաքրում է օրգանիզմը խարամներից և տոքսիններից, կարգավորում է զարկերակային ճնշումը և նյութափոխանակությունը:
Պատրաստման եղանակը
3-4 գդալ հնդկաձավարի ալյուրին (այն ստանալու համար հնկաձավարը մանրացնել փոշու տեսքով աղացի օգնությամբ) ավելացնել մեկ բաժակ սառը ջուր:
Լավ խառնել և ավելացնել մեկ լիտր եռացրած ջուր
Լավ խառնել:
Եփել 5 – 10 րոպե, նախքան կրակից վերցնելը ավելացնել 1 ճաշի գդալ բուսայուղ:
Խմել օրական 2 անգամ նախաճաշից և ընթրիքից կես ժամ առաջ 100-150 մլ:
Խմելուց անմիջապես հետո ուտել 1 ճաշի գալ մեղր:
Բուժման կուրսը 1 ամիս: