loading...

Այս մթերքները չի կարելի ուտել հում վիճակում



Դիտումներ ` 244
Այս  մթերքները  չի կարելի ուտել հում վիճակում

 

Շատերը կարծում են, որ ջեմային մշակումը  կարող է ոչնչացնել  օգտակար բաղադրիչների մեծ մասը:

Բայց կան մթերքներ, որոնք չի կարելի ուտել հում  վիճակում

Բրոկոլին հում վիճակում ուտելու դեքում  առաջացնում է փքվածություն և ստամոքսի ցավ:
Սմբուկը  հում վիճակում ուտելու դեպքում  կարող է առաջացնել միգրեն,  սրտխառնոց, փսխում,  քանի որ պարունակում է սոլանին, որը գրգռում է մարսողական համակարգը:

 



Կարտոֆիլը  պարունակում է մեծ քանակությամբ օսլա և հում վիճակում ուտելու դեպքում  կարող է առաջացնել փքվածություն:

Հատիկավոր լոբին  հում ուտելու դեպքում  կարող  ախտահարվել աղիների աշխատանքը և հնարավոր է  ստամոքսի  ուժեղ սպազմ, փոսխում, սրտխառոց, փորլուծություն;

Առողջ եղեք

loading...

Փակել