loading...

Ամսվա մեջ գոնե մեկ անգամ իմբիր օգտագործեք․ Ահա պատճառը



Դիտումներ ` 1094
Ամսվա մեջ գոնե մեկ անգամ իմբիր օգտագործեք․ Ահա պատճառը

Կոճապղպեղի մեջ պարունակվում են տարբեր եթերայուղեր, որոնք նրան տալիս են հատուկ բույր ու համ։ Դրանք են Զինգերոնը, Շոգաոլին ու Գինդերոլսը։ Այդ յուղերն օժտված են հզոր հակաբակտերիալ, հակավիրուսային ու հակասնկային հատկություններով։

 

Կոճապղպեղի արմատը նպաստում է առողջ մարսողությանը, բարձրացնում է իմունիտետը, բուժում է ասթման, նպաստում է սիրտ-անոթային հիվանդությունների կանխարգելմանը, անց է կացնում ցավն ու այտուցը և առհասարակ շատ օգտակար է ձեր օրգանիզմի առողջության համար։

Ահա կոճապղպեղով թեյի հիմնական առավելությունները։

 



Կոճապղպեղը շատ արդյունավետ միջոց է գլխացավի, գրիպի, մրսածության ու նույնիսկ մկանացավերի դեպքում։ Այն ազդում է և՛ որպես ցավազրկող, և՛ որպես հակաբորբոքային միջոց։

Կոճապղպեղով թեյի կանոնավոր օգտագործումն ամրապնդում է իմունային համակարգը, քանի որ նրա մեջ շատ են հակաօքսիդանտները, որոնք օրգանիզմին օգնում են առավել արդյունավետ կերպով պայքարել վարակների դեմ։

Ինչպե՞ս ճիշտ պատրաստել կոճապղպեղով թեյ։

 


Անհրաժեշտ բաղադրիչները՝

1 բաժակ ջուր

1/4 գդալ աղացած կոճապղպեղ

1 թեյի գդալ աղացած քրքում

կոկոսի յուղ՝ ըստ ճաշակի. Ավելացվում է շաքարի փոխարեն

մեղր՝ ըստ ճաշակի։

Պատրաստման եղանակը՝

Նախ փոքր կաթսայի մեջ եռացրեք ջուրը, ապա նրա մեջ ավելացրեք կոճապղպեղը և քրքումը։ Կրակը ցածրացրեք ու թեյը եփեք ևս 10 րոպե։

Քամեք ու լցրեք բաժակի մեջ։ Մեղրն ավելացրեք ըստ ճաշակի։


loading...

Փակել