loading...

Ճլբուր, եղինջապուր, դաղձով սպաս․հայկական խոհանոցն առաջարկում է Զատիկի սեղանի կանաչեղենի լայն հնարավորություն



Դիտումներ ` 252
Ճլբուր, եղինջապուր, դաղձով սպաս․հայկական խոհանոցն առաջարկում է Զատիկի սեղանի կանաչեղենի լայն հնարավորություն

Զատիկի սեղանի մասն են կազմել նաև կանաչեղենով կերակրատեսակները, ապուրները:

 

 

Պատրաստել են՝

  • ճլբուր (սոխառած են անում, վրան լցնում ջուր, հարած ձու և եփում, ուտելիս ավելացնում են սխտոր և դաղձ),
  • եղինջապուր (պատրաստվում է եղինջով, սոխով, կարտոֆիլով, ընկույզի մանրացված միջուկով, կարելի է նաև բրինձ ավելացնել),

 

 

  • դաղձով սպաս (Զատկի թանապուրի մեջ դաղձ են ավելացնում),
  • փիփերթով ապուր։

loading...

Փակել